Over Mij

Mijn naam is Aloeette Verstappen (1977) en ik ben pedagoge, kindercoach en daarnaast werkzaam in het onderwijs als groepsleerkracht en gedragsspecialist. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen, een dochter (2006) en een zoon (2008). 

Mensen omschrijven mij als rustig, ruimdenkend, warm en invoelend. Mijn benadering kenmerkt zich door respect, diepgang, oordeelloosheid, speelsheid en afstemming.

Ik hou ervan om op een speelse, oplossingsgerichte manier te werken, met humor en tegelijkertijd met erkenning en aandacht voor het kind. Ik creëer een warme en veilige omgeving waarbij kinderen zich snel op hun gemak voelen. Ik zet creatieve werkvormen, mindfulness, verhalen en visualisaties, ontspanningsoefeningen en technieken uit de Rots en Watertraining in. Ook laat ik me inspireren door Geweldloze Communicatie, waarbij de aandacht uitgaat naar de behoeften achter gedrag. 

Tijdens mijn werk geniet ik enorm van de humor, oprechtheid en de openheid van kinderen. Kinderen blijven mij inspireren! 

Mijn  ultieme doel is om kinderen te helpen groeien tot zelfverzekerde, gelukkige kinderen die klaar zijn om verder te schitteren in het leven.

Relevante opleidingen en trainingen:

Kernopleiding HSP coach kinderen –  Esther Bergsma, Hoogsensitief.nl
Mindtrainers voor kinderen Dierenvriendjes – Kim Oostendorp Mind Heart Praktijk
Kindercoach opleiding – BGL Utrecht
Mindfulness trainer kinderen- methode Eline Snel
Mindfulness trainer volwassenen – Centrum voor Mindfulness Amsterdam
Rots en Watertrainer – Gadaku Institute
Bachelor Pedagogische Wetenschappen – Universiteit van Amsterdam
Pedagogiek – Hogeschool van Amsterdam
Pabo – Hogeschool van Amsterdam